Verzekeringsverlengingspercentagesstijgen in juli


De prijzen voor commerciële verzekeringen bleven in de meeste lijnen in juli stijgen, maar het tarief van de vernieuwingsprijswijzigingen ten opzichte van de vorige maand was gemengd, volgens gegevens die woensdag door Ivans Insurance Solutions zijn vrijgegeven.

Het beleid van ondernemers was de grootste gemiddelde stijging, waarbij de jaarlijkse vernieuwingsprijzen in juli met 4,28% stegen, vergeleken met een gemiddelde stijging van 4,18% in juni; de tarieven voor commercieel onroerend goed stegen met 4,12%, tegen 4,25% in juni; commerciële autotarieven stegen 4,03%, tegen 4,39% in de voorgaande maand; de parapluverplichtingstarieven stegen met 2,72%, tegenover 2,66%; en de algemene aansprakelijkheidstarieven stegen met 2,20%, tegen 2,22%.

 

De enige belangrijke activiteit waar Ivans in Tampa, Florida, een tariefdaling rapporteerde, was de werknemerscompensatie, waar de prijzen in juli met 3,05% daalden, weinig veranderd ten opzichte van de daling met 3,06% in juni.Marsh LLC meldde ook commerciële prijsverhogingen in een rapport dat woensdag werd vrijgegeven.

 

 

 

Zoekt u dus goedkope bedrijfsaansprakelijkheid verzekeringen voor uw bedrijf? U kunt eenvoudig online betruwbare WA-verzekering voor ZZP’ers vinden.